Dynaudio Excite X34 (Rosewood)


+ Slimline design that fascinates with a distinguished presentation: The Excite X34 is an elegant high-end floorstanding loudspeaker whose sheer sonic output and incredibly three-dimensional soundstage belies its modest dimensions.
+ The X34 is a particularly discreet loudspeaker, measuring less than 95 cm tall and only 17 cm wide, but its dual MSP mid/woofers, coated soft dome tweeter and special dispersion character convey an unmistakably high-end sound quality.
+ With its extremely lightweight aluminium voice coils and greater driver membrane radiating area and larger enclosure volume than a compact speaker, it can produce a deep, powerful bass response even in spacious rooms. Precise fine-tuning of the crossover yields an optimized dispersion, which furher enables an incredibly accurate, three-dimensional presentation of the recording. The X34 is also extremely amplifier-friendly due to its ultra-linear 8 Ohm impedance.
+ The exquisitely finished cabinet includes a cloth grille secured by concealed magnets, and featues a particularly smart base construction: on hardwood floors, the X34 can stand on four resonance-absorbing feet, while four adjustable integrated spikes may be used to achieve a perfect foundation on carpeted surfaces.
Giới thiệu chung về Dynaudio Excite X34 (Rosewood)
Dynaudio Excite X34 (Rosewood) là một loa đặc biệt kín đáo, đo chiều cao dưới 95 cm và rộng chỉ 17 cm , nhưng MSP kép giữa / loa trầm, tráng tweeter vòm mềm và phân tán đặc biệt chuyển tải một chất lượng không thể nhầm lẫn cao cấp âm thanh.


Trên sàn gỗ cứng, các X34 có thể đứng trên bốn cộng hưởng chân -absorbing, trong khi bốn gai tích hợp điều chỉnh có thể được sử dụng để đạt được một nền tảng hoàn hảo trên bề mặt trải thảm.


Màng điều khiển bức xạ và khối lượng bao vây lớn hơn so với một loa nhỏ gọn, nó có thể sản xuất, phản ứng bass mạnh mẽ sâu sắc ngay cả trong phòng rộng rãi.


Thông số kỹ thuật:


Sensitivity:

86 dB (2,83 V/1 m)

IEC Power Handling:

>200 W

Impedance:

8 Ohms

Frequency Response:

37 Hz – 23 kHz (± 3 dB)

Dimensions (W x H x D):

170 x 929 x 270 mm

Weight:

17 kgLOA HIFI JBL LS40


It's not often we come across horn-loaded speakers in a commercial setting. They're usually found tagged onto PA systems in nightclubs and concert venues.
Why? Because the nature of horn-loaded speakers means they can throw out a loud sound more efficiently than a conventional driver unit configuration.
The catch is that this can come at a price: tonally, they may not sound as pure as traditional speakers.JBL has tried hard to prevent the bi-wireable LS40s from sounding coloured. And, on the whole, it seems to have worked.
Dynamically, the LS40s sound superb. From the midrange all the way to the top, there's a real immediacy and directness to the sound. Vocals and instruments are delivered clearly and precisely, with fantastic attention to detail.
It's a real pleasure listening to Madonna's vocals and the background guitar during The Power Of Goodbye, with the latter sounding extremely refined and realistic. The JBLs really bring a sense of sparkle to proceedings. Bass needs a boostOver a prolonged listen, though, it's hard not to feel there's something missing. It's a telling sign that, while we are liberal with our gushing praise over the treble and midrange, the same doesn't extend to the lower frequencies.

Giới thiệu chung về Loa Hifi JBL LS40Nó không thường xuyên chúng tôi đi qua loa kèn được nạp trong một khung cảnh thương mại. Chúng thường được tìm thấy gắn trên các hệ thống PA trong câu lạc bộ đêm và địa điểm buổi hòa nhạc.
Tại sao? Bởi vì bản chất của loa kèn nạp có nghĩa là họ có thể ném ra một âm thanh lớn hiệu quả hơn so với một cấu hình đơn vị điều khiển thông thường.
Việc nắm bắt được rằng điều này có thể đến ở một mức giá: tonally, họ có thể không có âm thanh thuần khiết như speakers.JBL truyền thống đã cố gắng hết sức để ngăn chặn sự LS40s bi-wireable từ âm màu. Và, trên toàn bộ, có vẻ như đã làm việc.


Động, các LS40s âm thanh tuyệt vời. Từ tầm trung tất cả các cách để phía trên, có một thực tế cấp bách và thẳng thắn với âm thanh. Giọng hát và các công cụ được cung cấp rõ ràng và chính xác, với sự quan tâm tuyệt vời đến từng chi tiết.
Đó là một niềm vui thực sự lắng nghe giọng hát của Madonna và guitar nền trong The Power Of Goodbye, với thứ hai nghe có vẻ cực kỳ tinh tế và thực tế. Các JBLs thực sự mang lại một cảm giác lấp lánh thủ tục tố tụng. Bass cần một boostOver một thời gian dài lắng nghe, tuy nhiên, thật khó để không cảm thấy có điều gì đó mất tích. Đó là một dấu hiệu kể rằng, trong khi chúng ta tự do với lời khen ngợi phun của chúng tôi trong cú ăn ba và tầm trung, cùng không mở rộng đến các tần số thấp hơn.
Thông số kỹ thuật:
Type: 3-Way 165mm Bookshelf Speaker
Low-Frequency Transducer: 165mm (6-1/2") with cast-aluminum frames
High-Frequency Transducer: 50mm (2") pure-titanium compression driver, Bi-Radial horn
UHF Transducer: 19mm (3/4") polyester-film ring-radiator, neodymium magnet; EOS waveguide
Maximum Amplifier Power: 150 W
Frequency Response: 50Hz – 38kHz (–3dB)
Nominal Impedance: 6 ohms
Sensitivity: 87 dB (2.83V @1m)
Crossover Frequencies: 2.6kHz, 7kHz; 24dB/octave
Connector Type: Dual gold-plated, binding-post speaker terminals, bi-wirable
Dimensions (H x W x D): 499 x 222 x 343 mm
Weight: 13.5 kg

LOA Karaoke BOSE 301-V


Loa Cho Kinh doanh Karaoke – Dàn âm thanh gia đình, Loa sân vườn Cafe,…
Nổi bật là Loa BOSE 301 (V), là dòng SP bán chạy nhất, nhiều người sử dụng nhất.
Sử dụng vào nhiều mục đích nhất, không kén Âm ly, chơi được nhiều thể loại nhạc.
Đặc biệt với loa bose Karaoke, không rè, không gây méo tiếng, rơ âm.[IMG]https://images-blogger-opensocial.googleusercontent.com/gadgets/proxy?url=http%3A%2F%2F2.bp.blogspot.com%2F-ofVmITQF8Ys%2FVCKRhSCLdXI%2FAAAAAAAAADc%2F0zNoLG0H AkY%2Fs1600%2F5855395loa_bose_301_v.169.142.jpg&co ntainer=blogger&gadget=a&rewriteMime=image%2F*[/IMG]


Thông số kỹ thuật:


Hệ thống đường âm: 02 loa cao tần 5mm, 01 loa Bass 200 mm
Độ nhạy: 90dB spl (2.83V 1m)
Trở kháng: 4 – 8 ohms
Công suất Amply: 150 Watts
Kích thước (H x W x D): 248 x 362 x 248 mm
Trọng lượng: 5.7 kg

Các bài khác cùng chuyên mục: